В колко часа се събуждат успешните хора?

a que hora

Бен Франклин е казал: "Да си лягаш и да ставаш рано, прави човека здрав, богат и мъдър."

 

Много от най-успешните ръководители в света казват, че дните им започват рано всеки ден.

Един от тях, Стив Джобс, който твърди, че става сутрин в 6 часа преди децата си. По този начин той може да извърши работа и по-късно да закуси със семейството си.

Изпълнителният директор на Yahoo обаче не спи много. Тъй като гарантира, че спи само между 4 и 6 часа всяка вечер.

От друга страна, директорът на "Дисни" става много рано, тъй като това му помага да се наслади на тишината. Това е най-доброто време за презареждане и справяне с предизвикателствата.

Много хора използват тези часове, за да извършват работа, свързана с отговори на имейли, спорт или медитация.

Трябва да имаме предвид, че ранното ставане не означава че спим по-малко. Ключът е да си легнем в час, който ни осигурява сън между 7 и 9 часа всеки ден, за да се наслаждаваме на добър и качествен сън, който ни позволява да поддържаме ритъма всеки ден. Тъй като, в противен случай, може да навреди на здравето ни. Може да се появят болки на мускулите, безсъние и т.н.

Една от най-важните точки, за да станете рано е да поддържате рутинна всеки ден, да лягате и да ставате винаги по едно и също време, за да може тялото ви да свикне. Легнете един час по-рано вечерта, за да спечелите един час сутринта. Ако се възползвате, това ще бъде качествено време и вашият ден ще бъде много по-продуктивен.

Не забравяйте, че ако не почивате на добра основа, е много вероятно почивката ви да не е спокойна. Уверете се, че спите на подходящ матрак, който отговаря на вашите нужди и ви помага да заредите батериите, от които се нуждаете.

Най-продавани

vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-fresh6
21,00 лв
Размер:
plain-new
159,00 лв
Размер:

Магазини

Петрич

ул. Кап. Никола Парапанов 16

тел. 0890500202

 

Сандански

ул. Първи Май 40

тел. 0887500202

Top