Съвети за запазване на вашия матрак

consejo

Когато си купувате матрак винаги мислите за това какво да направите за да има вашия матрак по-дълъг и ефективен живот, 

, така че най-добре е да научите как правилно да се грижите за този важен елемент от стаята си, тъй като е важно не само за вашето здраве, но и за вашето ежедневие.

И сега, какво е най-важното нещо, когато става въпрос за грижа за матрак? За начало, трябва да знаете, че полезният живот на матрака е между 7 и 10 години. Ако искате да извлечете максимума от матрака, трябва да изпълните следните стъпки:

- Вижте състоянието на основата на матрака. Това е много важно, състоянието на основата или подматрачната рамка да е безупречно, защото ако е счупена, се отразява на структурата на матрака и неговото изпълненение.

- Важно е също така да го предпазите с протектор непромокаем и дишащ, за да избегнете петна от течности или прекомерно изпотяване.

- Дръжте матрака чист, като почистите праха с подходящите инструменти.

- Един от начините, по който формата на матрака остава еднаква, е да се върти веднъж или два пъти месечно.

- Не е добре да оставяте много тежки или остри предмети, тъй като те могат да повредят съответно формата и повърхността на вашия матрак.

- И накрая, ако по някаква случайност изцапате новия си матрак, трябва да знаете, че винаги трябва да се измие с неутрален сапун много разреден с вода и никога не го покривайте влажен, винаги го оставяйте да изсъхне. Влажността влияе много на вашия матрак, бъдете внимателни.

Ако имате нужда от повече съвети за грижа за вашия матрак, моля свържете се с нас, и ще ви помогнем в всичко необходимо за вашия нов матрак. Не само това, ако влезете в секцията блог, ще намерите още много съвети, за да се насладите напълно на съня си.

Най-продавани

vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-fresh6
21,00 лв
Размер:
plain-new
159,00 лв
Размер:

Магазини

Петрич

ул. Кап. Никола Парапанов 16

тел. 0890500202

 

Сандански

ул. Първи Май 40

тел. 0887500202

Top