Да приготвим спалнята за есента

interiors

Лятото вече е история и октомври е синоним на есента. Връщането към ежедневието, ставането рано сутрин, за да заведем децата на училище, да се извадят от задната част на гардероба топлите дрехи и, разбира се, да освежим дома си. 

И ако има място, където наистина трябва да се чувстваме удобно, това е нашата спалня. Превръщането на стаята ни в удобно, топло и уютно място е почти задължение. Есента вече е тук и нищо по-хубаво от удоволствието от това удобно и вдъхновяващо докосване, което търсим толкова в спалнята. Един топъл тон, който ни дават само есенните листа.

Постепенно постепенно температурите падат. Трябва да спим добре. Няма по-голямо удоволствие, от това да го направим в леглото си, защитено от студа под завивките. Един вариант, който си струва да се има предвид, е да се избере спално бельо в цветове, които предават спокойствие след ден на стрес и суета. Дошло е времето да си починем и да се отдадем на удоволствията на Морфей и нищо по-хубаво от това да ни придружи защита, предлагана от завивката. Декорирането на спалнята през есента в топли цветове също ще ни помогне да си починем добре и да се чувстваме по-спокойни.

Завивките също помагат на тялото ни да възстанови подходяща температура, с която да има приятна и комфортна почивка. Украсете спалнята през есента с олекотени завивки, вдъхновени от топлите цветове на есента, нейната изключителна мекота и комфорт, когато се движим в нашето легло ги правят идеалното допълнение към ежедневните ни почивки, да почиваме както ни се полага и да се презаредим с енергия, за да посрещнем един нов ден. И представете си, с идването на уикенда, без графици, без задължения, с щастието, което ни дава да спим добре и удобно в леглото си. Вдъхновени от топлината на есенните листа.

 

Най-продавани

vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-fresh6
21,00 лв
Размер:
plain-new
159,00 лв
Размер:

Магазини

Петрич

ул. Кап. Никола Парапанов 16

тел. 0890500202

 

Сандански

ул. Първи Май 40

тел. 0887500202

Top