ОБЩИ УСЛОВИЯ

Внимателно прочетете тези Общи условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате този уебсайт, се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия.Настоящите общи условия са публикувани на български език.

Настоящите общи условия съдържат рамков договор за покупко-продажба между old.matracidescanso.com от една страна и лицето, което е изявило по електронен път в уебсайта http://www.old.matracidescanso.com съгласие с Общите условия, наречено по-долу за краткост „Клиент“, от друга.

ПРЕДМЕТ

Настоящият документ съдържа Общи условия на договора за покупко-продажба от разстояние, които уреждат взаимоотношенията между Ваял ЕООД със седалище и адрес на управление гр. Сандански, ул. Серес 16А , вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК: 202394250, e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. (наричан по-долу old.matracidescanso.com) от една страна и клиентът на електронни (интернет) страници и услуги, съгласил се с настоящите Общи условия, наречен клиент, от друга страна, намиращи се на домейн www.old.matracidescanso.com (наричан за краткост уебсайт), във връзка със закупуването на предлагани чрез www.old.matracidescanso.com електронен магазин, стоки.

Тези условия обвързват всички клиенти. Използвайки платформата на old.matracidescanso.com и с натискането на всеки един обект, линк (електронна препратка) или бутон, разположени на страниците на www.old.matracidescanso.com, клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези Общи условия.

Настоящите Общи условия могат да бъдат променяни едностранно от old.matracidescanso.com. При извършване на промени в Общите условия, old.matracidescanso.com се задължава да публикува новите Общи условия в www.old.matracidescanso.com и да напише датата, на която са актуализирани. old.matracidescanso.com съветва своите клиенти периодично да преглеждат актуалните в момента Общи условия, защото те са обвързващи за тях.

old.matracidescanso.com продава и доставя на клиента предлаганите в www.old.matracidescanso.com и поръчани от него стоки след регистрация, отправяне на заявкапо e-mail или устно и плащане на съответната цена, при стриктно спазване от страна на клиента на настоящите Общи условия.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

old.matracidescanso.com има право да събира и използва информация за своите клиенти, след като те се регистрират или попълнят данните си към поръчката. С изразяване на съгласие с настоящите Общи условия, клиентът се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред. Ваял ЕООД има право да използва всеки регистриран e-mail за изпращане на маркетинг информация от всякакъв характер, което включва промоции, презентации на продукти и услуги, електронен бюлетин. За да не получавате маркетинг информация трябва да поръчвате избраните продуктите като Гост.

matracidescanso.com се задължава да съхранява и да не разпространява данните, предоставени от клиента при регистрацията и представляващи лични данни по смисъла на ЗЗЛД и да ги използва единствено за обслужването му. Предоставената информация от клиента се използва за приемане и изпълнение на поръчки, услуги и оферти, персонализиране на промоционални оферти и връзка с клиентите за потвърждаване и изпълнение на поръчката. old.matracidescanso.com гарантира, че данните на клиента няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите, когато е получил изрично съгласие от клиента при регистрацията или по-късно, информацията е изискана от държавни органи, които са упълномощени за това и в други предвидени от закона случаи.

Клиентският акаунт на конкретен клиент може да бъде изтрит от базата данни на old.matracidescanso.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на клиента, изразено в писмен вид.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СТОКИТЕ

old.matracidescanso.com публикува описание на основните характеристики и изображение на всяка стока, продажната цена, с включен ДДС, информация за начините за плащане и доставка.

old.matracidescanso.com не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за характеристиките на стоката.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ НА СТОКИ

old.matracidescanso.com има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, old.matracidescanso.com има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин на клиента, освен да възстанови сумите, платени от клиента, ако има такива.

ПОРЪЧКА/ ЗАЯВКА ЗА ПОКУПКА

Клиентът получава достъп до формата за заявка за покупка на стока (потребителска кошница).Поръчките се приемат от уебсайта 24 часа в денонощието, включително в почивните дни и в дните на официалните празници. Клиентът определя вида и количеството на стоките, преглежда избраните стоки и техните цени. Преди финализиране на поръчката, клиентът има възможност, освен да види горепосочените данни, да избере адрес за доставка и начин на плащане, както и да напише пояснителна информация. Клиентът потвърждава заявката и тя се счита за извършена чрез натискане на виртуален бутон „Направи поръчка”. След финализирането на поръчката, на посочения телефон, клиентът получава потвърждение на заявката със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) клиентът ще бъде уведомяван от оператор по телефон.

НАЧИНИ НА ПОРЪЧКА

Поръчки може да направите по следните начини:

1.Бърза поръчка на телефон 0890 500303

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Оператор на old.matracidescanso.com ще отговори на всички въпроси свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име , адрес за доставка и телефон за връзка. Важно е да знаете, че при този тип поръчка Оператор ще направи вместо Вас On-line поръчка. Това означава, че Вие автоматично сте приели общите условия на сайта от което следва, че по ваше желание може да се запознаете предварително с тях. Поръчки по телефон се приемат всеки ден от 9:00 до 19:00. Ако се обадите извън работно време или поради някаква причина не успеете да се свържете с оператор, ние ще Ви потърсим при първа възможност.

2.Бърза поръчка на e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ако предпочитате да поръчате по e-mail, изпратете име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка наТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Важно е да знаете, че при този тип поръчка Оператор ще направи вместо Вас On-line поръчка след което ще получите e-mail с номер на поръчката и опис на всички избрани от вас продукти. Това означава, че Вие автоматично сте приели общите условия на сайта от което следва, че по ваше желание може да се запознаете предварително с тях. При първа възможност ние ще се свържем с вас за да уточним всичко свързано с поръчката.

3.On-line поръчка като Гост или чрез Регистрация.


ВЪЗМОЖНИ ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка. 

ДОСТАВКА

Доставката е БЕЗПЛАТНА за всички населени места на територията на България.

  Условия на доставка

Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес. Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката при условие, че адресът посочен точно и е валиден, както и че поръчката е потвърдена от клиента.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно нейния вид и ползвания транспорт за доставка.

Ако клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, фирма “Ваял” EООД се освобождава от задължението си да изпълни доставката.

В случай, че клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока след изтичане на срока за доставка, той поема за своя сметка разходите по доставката. Разходите се заплащат при получаване на стоката, едновременно с нейната цена.

Заплащането на дължимата цена на стоката става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице от негово име, при положение, че то потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока.

Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Важно! : Фирмата осигурява транспорт до заявеният от Вас адрес, но не се ангажира с пренасяне на стоката.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е от 2 до 10 дни в зависимост от складовите наличности. При поръчка на нестандартни размери срокът за доставка се договаря

допълнително.

Ако поръчаният от клиента продукт не може да бъде доставен, old.matracidescanso.com ще се свърже лично с клиента, като използва данните за контакт, посочени при регистрацията.

В случай, че поръчката е направена в почивен или празничен ден, срокът за доставка започва да тече от първия работен ден, следващ деня, в който е направена поръчката.

Клиентът, при потвърждаване на поръчката от страна на old.matracidescanso.com, бива уведомяван относно наличността на поръчаната от него стока и срока, за който може да бъде доставена.

                                                                                                                       ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКА

Клиент, поръчал стока on-line от сайта www.old.matracidescanso.com, има право да откаже получаването на поръчана от него стока, когато тя му е доставена, само в посочените в настоящите условия случаи:

1) aко доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента, съобразно зададените от него параметри и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката. Несъответствия, извън онези, посочени в on-line заявката не са основание за връщане на стоката;

2) ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена;

3) ако цената, която клиентът следва да заплати, не съответства на оферираната цена в www.old.matracidescanso.com, към момента на осъществяване на on-line заявката.”Ваял” ЕООД си запазва правото да променя по всяко едно време цените на предлаганите в сайта продукти;

4) ако не е спазен срока, обявен за доставка;

5) Рекламации се извършват само в момента на доставката.

6) Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока;

7) След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира и да иска връщането й и възстановяване на платената от него цена съобразно установените в гаранционната карта правила.

                                                                                                                                                ДРУГИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочените телефони, e-mail, формата за обратна връзка и адреса за кореспонденция.

                                                                                                                                ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в old.matracidescanso.com, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

Share

Най-продавани

vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-tempur-original3
204,00 лв
Размер:
vazglavnica-fresh6
21,00 лв
Размер:
plain-new
159,00 лв
Размер:

Магазини

Петрич

ул. Кап. Никола Парапанов 16

тел. 0890500202

 

Сандански

ул. Първи Май 40

тел. 0887500202

Top